Logo Autobedrijf Lokerse

Het oldschool werk: versnellingsbak reviseren!

Heeft u een versnellingsbak die niet meer zo soepel schakelt of een vreemd geluid maakt? Dan is het mogelijk dat uw versnellingsbak gereviseerd moet worden. Het is altijd mogelijk om een nieuwe versnellingsbak te monteren, maar met reviseren kunt u tot honderden euro's besparen!

Wat wordt er precies met uw versnellingsbak gedaan? Alle onderdelen die slijtage vertonen worden vervangen. Tandwielen, lagers, oliekeerringen, differentieel en altijd de olie. Zo bent u er zeker van dat u weer een perfect functionerende versnellingsbak heeft die weer voor een lange tijd meekan.

Vakmanschap

Uw versnellingsbak reviseren is niet simpel. Daar komt een stukje vakmanschap bij kijken. Er is speciaal gereedschap voor nodig om bijvoorbeeld de lagers te verwijderen, terug te plaatsen en af te stellen. Natuurlijk gebruiken we kwalitatief hoogwaardige onderdelen en olie voor uw versnellingsbak. Hierdoor zorgen we ervoor dat u langdurig gebruik kunt maken van uw gereviseerde versnellingsbak.

Vervangend Vervoer

Wanneer uw auto in onze handen is, moet u natuurlijk wel verder kunnen. Hiervoor is ons Vervangend Vervoer. Deze, goed onderhouden auto’s, zijn helemaal gratis, waardoor er geen onverwachte extra kosten komen (excl. tanken). Alsnog op tijd op uw bestemming. Onze service, uw voordeel!

Maak hier een afspraak! Of bel 0113-382810