Logo Autobedrijf Lokerse

De goedkoopste fietsendragers van Zeeland!

De zomer komt er weer aan. En u heeft zin om er weer op uit te gaan. Genietend van het weer, al fietsend door het Zeeuwse landschap. Of tussen de heides op de Veluwe. Het maakt niet uit waar, want met onze fietsendragers kunt u overal naartoe. Uw fietswereld wordt zoveel groter met een fietsendrager. En dat komt nu helemaal goed uit, want ze zijn ook nog eens in de aanbieding!* We verkopen Thule fietsendragers al vanaf €299,-.

​Thule Euroway G2

Deze fietsendrager heeft een 7-polige stekker en er kunnen twee fietsen op geplaatst worden. De fietsendrager is makkelijk te monteren op de trekhaak en weegt slechts 12,3 kg. Door middel van een voetpedaal kan de fietsendrager (incl. fietsen) gekanteld worden, zodat u makkelijk bij de kofferbak kunt. Ook kunt u een gootje aan de zijkant bevestigen, waardoor het heel simpel is om de fiets erop te rijden.

Thule Europower

Deze fietsendrager heeft een 13-polige stekker en er kunnen 2 fietsen op geplaatst worden. De fietsendrager is uitermate geschikt voor elektrische fietsen, omdat er zwaardere fietsen op mogen en er een grotere ruimte tussen de fietsen gecreëerd is. De fietsendrager is makkelijk te monteren op de trekhaak en weegt slechts 12,3 kg. Door middel van een voetpedaal kan de fietsendrager (incl. fietsen) gekanteld worden, zodat u makkelijk bij de kofferbak kunt. Ook kunt u een gootje aan de zijkant bevestigen, waardoor het heel simpel is om de fiets erop te rijden.

​Thule Easyfold XT 2

Deze fietsendrager heeft alles wat u zoekt in een fietsendrager; inklapbaar, compact, geschikt voor alle soorten fietsen, e-bikes, tot wel een gewicht van 2 x 30 KG. De Thule Easyfold XT 2 is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen van de trekhaak, met uiteraard een uitstekende anti-diefstal beveiliging. Dankzij de handige inklapfunctie neemt de fietsendrager niet meer ruimte in beslag dan een normale koffer. De fietsen zijn gemakkelijk te monteren op de fietsendrager dmv pompgespen en de frameklemmen op de fietsendrager waarmee je het frame van je fiets kunt vastdraaien zijn begrenst op de optimale grip van de klem. 

Bij aankoop van een Thule fietsendrager krijgt u standaard 5 jaar garantie. Kom daarom snel naar Kruiningen en bekijk de fietsendragers in de showroom! Of bel naar 0113-382810.