Logo Autobedrijf Lokerse
Snel én voordelig uw trekhaak laten monteren in Kruiningen!

Snel én voordelig uw trekhaak laten monteren in Kruiningen!

Snel, eenvoudig én voordelig uw trekhaak laten monteren? Klinkt simpel, maar het kan nog eenvoudiger. U klikt hieronder op de grote trekhaak en u bepaalt zelf wanneer u uw trekhaak wilt laten monteren.

Altijd het voordeligst uit bij ons!

Laten we het even bewijzen. Stel, we nemen een Hyundai ix35 en we willen een vaste trekhaak met 13-polige stekker. Dat  scheelt zo meer dan €80,-! Service, met een voordeel!

Kwikfit               Trekhaakcentrum.nl Autobedrijf Lokerse
€581,- €506,- €499,-

 

 

 

We kunnen alle soorten trekhaken leveren en monteren. Vaste kogel, verticaal afneembaar en wegklapbare trekhaken.

Soorten trekhaken

Vaste kogel

Klik hier om uw trekhaak te bestellen!

De standaard trekhaak is één geheel met de auto en de kogelstang kan eventueel met een eenvoudige steeksleutel worden verwijderd. Dit type trekhaak is zeer geschikt voor intensief gebruik

Horizontaal afneembaar

Klik hier om uw trekhaak te bestellen

De kogel van een horizontale afneembare trekhaak is eenvoudig te monteren en demonteren. Deze handelingen zijn met één hand uit te voeren. Wanneer de trekhaak is gedemonteerd is enkel een kleine afdekkap zichtbaar.

Verticaal afneembaar

Een verticaal afneembare trekhaak is volledig onzichtbaar wanneer deze is gedemonteerd. Zelfs de stekkerdoos verdwijnt achter de bumper. Het afneembare gedeelte kan zeer eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd. De Oris AK40/41 is een trekhaak met hogere toelaatbare kogeldruk en trekkracht en is daardoor uitermate geschikt voor het trekken van zware aanhangwagens zoals paardentrailers, boottrailers en autotrailers.

Flenskogel

Klik hier om uw trekhaak te bestellen!

Dit trekhaaksysteem is uitermate geschikt voor 'heavy-duty' werkzaamheden. Meestal worden de flenssystemen toegepast voor bedrijfs- en off-roadvoertuigen. De standaarduitvoering heeft een twee-gats montage, maar kan in veel gevallen met een uitbreidingsset in een vier-gats montage worden gewijzigd zodat de hoogte van de kogel kan worden aangepast.

Hybride auto’s

Klik hier om uw trekhaak te bestellen!

Is er geen trekhaak toegestaan omdat u een hybride- en/of elektrische auto heeft? Autobedrijf Lokerse heeft dé oplossing! Autofabrikanten investeren in een groene toekomst door de invoering van hybride en compacte auto's. Vaak wordt de montage van een trekhaak door de fabrikanten van deze auto's niet toegestaan. Hiervoor is een speciale montagesteun ontwikkeld. Op de kogel kan een fietsendrager gemonteerd worden. Het slepen van een aanhangwagen of caravan is echter niet mogelijk. Inclusief trekhaakkogel en kabelset. Geschikt voor alle gangbare fietsendragers.

Wegklapbaar

Klik hier om uw trekhaak te bestellen!

De wegklapbare trekhaak is het meest handige trekhaaksysteem dat er is; voor wie geen trekhaak wil zien, maar wel direct bij de hand wil hebben. De trekhaakkogel is wegklapbaar en is bedrijfsklaar in enkele seconden. De vergrendeling geschiedt met een duidelijke signalering.